Agave plant

Lees hier over de agave plant van Tropic trees. De agave is echt zo’n woestijnplant, zelfs mysterieus. Anderzijds is de agave niet aan veranderingen onderhevig. Dit vraagt creativiteit in de variatie. Het advies is om een agave in een pot te plaatsen, en om die pot ’s winters binnen te zetten. Als het dan voorjaar is, om dan voortdurend de agave op een andere plek in de tuin te plaatsen. Extra leuk is het om de agave plant dan te verpotten, het ene jaar in een metalen pot, het andere jaar in een hardhouten bak. Zo blijft het speels terwijl de plant juist erg statisch is.

Tropic trees heeft veel bijzondere bomen en planten

De agave plant kan dan wel een parel zijn, maar velen hebben geen behoefte aan een plant in een pot. Tropic trees heeft een flink assortiment bijzondere bomen en planten, en sommigen daarvan kunnen permanent in de tuin blijven staan. Het gaat dan om winterharde boompjes en planten die zelfs vorst kunnen verdragen. Daarentegen heeft Tropic trees ook kamerplanten. Het is dus echt voor ieder wat wils. Voor de grote tuin een grote vijgenboom, voor op een balkon een klein limoenenboompje in een pot. Bescheiden kamerplanten voor in de vensterbank of een grote plant voor in een hoek van de kantoortuin.

Bij Tropic trees heb je het beste voor het minste geld dankzij eigen import

Niet alleen de prijzen van de agave plant zijn laag, maar het hele assortiment heeft een scherpe prijs. Dit komt omdat Tropic trees importeur is. Dat scheelt tussenhandel, en die winst zie je in de lage prijzen. De inkopers letten ook op of dat de boom of plant niet ziek is. Mocht de inkoper in dat verre land een ziekte constateren, dan koopt diegene het niet in. Hierdoor kun je bij Tropic trees gerust een boompje of plant kopen, want het is met alle garanties. Bekijk rustig de boompjes en planten op de site.