Dit zijn de beste babyfoon met camera

beste babyfoon met cameraHet artikel van vandaag is vooral interessant voor jonge gezinnen die gaan verhuizen. Voor de overige lezers is het ook interessant want op deze websites kun je zeer veel verschillende dingen kopen. Wanneer je de inboedel wilt inrichten kun je bij Shop voor Gezondheid terecht voor onder andere weegschalen, lampen, bad spullen, stofzuigers en de beste babyfoon met camera. Over dat laatste wil ik graag verder op in gaan. Zo hebben vrienden van mij laatst dus een kind gekregen. Hier moest natuurlijk dan ook veel voor gekocht worden, waaronder een babyfoon. Omdat zij hier zo lovend over waren, wil ik de site van hun graag met jullie delen. Natuurlijk wist ik zelf al dat het een goede webshop is, zelf heb ik hier ook al vele dingen gekocht.

Shopvoorgezondheid

Top 3 babyfoons

Babyfoon zonder cvameraEr zijn op dit moment drie babyfoons die het best in de markt liggen. Vooral voor jonge ouders is dit goede info, want hun hoeven nu zelf niet meer te gaan zoeken, wat nou het beste is. Allereerst heb je de Alecto DVM-70 babyfoon. Deze is erg populair omdat die zeer functioneel is. Deze babyfoon was in 2013 dan ook verkozen door de Consumentenbond als beste uit de test.
Als tweede beste babyfoon met camera heb je de Elro IB33 draadloze babyfoon. Deze is zeer goedkoop, maar zonder dat dit onder de kwaliteit let. Het is dus echt een budget product dat gewoon goed werkt.
Als laatst heb je de Philips Avent babyfoon SCD505. Ook deze is draadloos en heeft net als de eerste vele functies. Deze heeft weliswaar geen camera maar blijft desondanks een populaire aankoop. Dit is dan ook de telefoon die mijn vrienden gekocht hebben.