Een nieuwe badkamer

Als je op zoek bent naar cire beton badkamer, is het aan te raden om eens online te kijken. Sommige mensen zullen wellicht denken dat hier alleen goedkoop beton voor stuntprijzen wordt verkocht omdat er iets mis mee is. Mensen zijn vaak wantrouwig over producten die goedkoop verkocht worden. Dat is echter niet nodig, want het is juist fijn dat er ook betonproducten te koop zijn voor een aangename prijs waar je bankrekening niet maanden lang van hoeft te herstellen. Onder betonproducten wordt onder andere verstaan cire beton badkamer. Ook metal stuc in de woonkamer wordt vaak gekozen.

Renoveren

Als je je badkamer aan het renoveren bent, is het de moeite waard om te overwegen of je een cire beton badkamer wil. Een badkamer van cire beton is een badkamer waar in de afwerking van de ruimte cire beton met een betonlook is gebruikt. Dit kan zijn op de wanden, op de vloer, of allebei. Met de vloer moet je echter wel oppassen: de vloer van de douche kan namelijk niet van cire beton gemaakt worden in verband met de waterdichtheid. Cire beton is vaak omschreven als een waterdicht materiaal, maar dit is niet onvoorwaardelijk. Hetgeen wat cire beton waterdicht maakt is namelijk de laklaag, een van de laatste lagen die wordt aangebracht in het proces. Deze laklaag kan echter beschadigd worden door scherpe objecten, zoals vallende scheermesjes, schaartjes, of andere zaken die je nog wel eens aantreft in een douchecabine.

Douchecabine

Cire beton badkamer is desalniettemin aan te raden. Je kan ervoor kiezen om dus in je douchecabine een vloer te maken van een ander soort steen, reguliere badkamer tegeltjes zelfs, en de rest van de ruimte in cire beton te maken. Cire beton heeft namelijk vaak een heel chique uitstraling, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de douchetegels de kamer een armoedige uitstraling geven. Bovendien zal het hoe dan ook bij elkaar passen en niet vloeken, want cire beton staat bijna overal bij.