Een uitgebreide dienstverlening voor uw huurwoning ?

Seniorenhulp Nederland biedt voor een uitgebreide dienstverlening voor de oplevering van huurwoning. Hierbij verzorgt Seniorenhulp Nederland ervoor dat de woningen na verhuizing of overlijden leeg, netjes, fris en volledig bezemschoon worden opgeleverd.

Oplevering van oude huurwoning

Vaak is het zo dat alleen het leeghalen van een huis of appartement niet alles is wat er inbegrepen is voor een oplevering. Vaak is het dan zo dat een woning aan bepaalde eisen moet voldoen van de verhuurder, woningbouwvereniging of makelaar. Daarom bieden wij als Seniorenhulp Nederland een uniek garantiesysteem voor de oplevering van uw woning.

Oplevering door ons laten uitvoeren ?

Als u een oplevering door ons laat uitvoeren, dan weet u zeker dat uw woning aan de eisen voldoet, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Wij helpen u graag daarom met de volgende stappen:

  • De selectie en het transport van bruikbare goederen
  • Het afvoeren van onbruikbare goederen via officiële kanalen
  • Het verwijderen van vloerbedekking, zoals tapijt, laminaat, parket en onderlagen
  • Schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken.

Juiste behandeling

Van onze medewerkers en oplevering kunt u uiteraard verwachten dat het zorgvuldig behandeld wordt, samen met al uw bezittingen. Zo leveren we bijvoorbeeld een waardevol eigendom direct bij u af. Ook kunt u verwachten dat we  u waardevolle eigendommen zoeken als u dat aangeeft, want dit doen wij graag!

Contact

Heeft u nog persoonlijke wensen voor de oplevering van uw huurwoning, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u precies uitleggen welke mogelijkheden we voor u en uw wensen hebben.