Een zorgbed in een huiselijke sfeer

Stijl en comfort de belangrijkste kenmerken zijn waarnaar de meesten van ons op zoek zijn bij het kiezen van een nieuw bed voor onze eigen slaapkamer. Ben jij eerder op zoek naar een zorgbed in ziekenhuisstijl voor thuisgebruik? Mensen met langdurige gezondheidsproblemen, personen die onlangs uit het ziekenhuis zijn ontslagen en degenen die ervoor kiezen om te investeren in een kwalitatief zorgbed dat uitstekend comfort en ondersteuning combinert met een elegant design. Dit maakt het leven van alledag veel eenvoudiger, terwijl je slaapkamer er huiselijk uitziet!
Verkrijgbaar in de maten een- en tweepersoonsbed, geschikt voor zowel individuen als stellen.

Gebruiksvriendelijke aanpassingen

Dit veelzijdige zorgbed beschikt over hoogte aanpassingsfuncties om de gebruiker te helpen met weinig fysieke en mentale stress in en uit bed te stappen, wat betekent dat bedtijd zo ontspannend en stressvrij kan zijn als het zou moeten zijn. Door de profileringsfuncties kan het individu in een comfortabele zitpositie worden gebracht of volledig plat worden neergelegd. Het elektrische bed kan ook worden aangepast om de voeten op te tillen zodat ze zich boven de heupen bevinden om onnodige druk en zwelling in de onderste ledematen te verlichten. Door de aankoop van twee éénpersoonsmatrassen kan deze functie op een dubbel bed apart worden ingesteld. Dit betekent dat elke kant van het bed onafhankelijk kan worden bewogen – zodat u rechtop kunt zitten zonder uw partner te storen die aan de andere kant ligt!

Hoogte aanpassing

Hoogteverstelling betekent simpelweg dat u de hoogte van het bed kunt aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Hoogte-instelling kan van pas komen wanneer zorgverleners patiënten verzorgen maar niet voorover willen buigen en rugletsel riskeren omdat het bed te laag is. Voor mobiele mensen maakt het verlagen van het bed het instappen gemakkelijker, het bed opmaken kan dan weer makkelijker op een hogere stad. Volstoelgebruikers kan het zorgbed worden verplaatst om op dezelfde hoogte te zijn als hun rolstoel voor transfers met behulp van een transferbord.