Een zwembad voor jezelf

huisje met prive zwembad nederland

Bij een toffe vakantie hoort natuurlijk een zwembad! Er zijn genoeg vakantieparken te vinden die een groot zwemparadijs hebben waar alle bezoekers zich kunnen vermaken. Maar wil je nou lekker intiem met je partner of kinderen op vakantie, en dan niet tussen de vreemde mensen zitten? En ook het liefst niet te ver rijden of vliegen om op je bestemming te arriveren? Een huisje met prive zwembad Nederland klinkt dan als de perfecte oplossing! 

huisje met prive zwembad nederland

Blijf lekker in de buurt

Een vakantie in eigen land is natuurlijk ideaal als je niet van vliegen houdt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je verslaapt en je vlucht mist. Als je met de auto gaat kun je zelf beslissen wanneer je begint met rijden, en Nederland is klein genoeg dat je nooit meer dan 2,5 uur in de auto zal moeten zitten! Zeker met jonge kinderen is een autovakantie goed te doen. 

Een te gekke vakantie!

Om jezelf en de kinderen te vermaken, is een privé zwembad bij je bungalow bijna te mooi om waar te zijn! Je hoeft niet 10 minuten op je slippers naar het zwembad te lopen met je handdoek om je nek. Loop gewoon de tuin in en je bent er! De kinderen zullen zich prima kunnen vermaken terwijl jij gewoon op de bank of in de keuken zit. In een groot gedeeld zwembad is het ook veel lastiger om een oogje in het zeil te houden, en als de plastic stoelen vol zitten zal je creatief moeten zijn om je spullen kwijt te kunnen. Een zwembad in de tuin klinkt dan overtuigend beter. 

Kortom, een relaxte vakantie waar je kinderen het nog jaren over zullen hebben bevat natuurlijk een huisje met privé zwembad Nederland! Niet te ver van huis, maar wel ver genoeg en bovendien luxueus genoeg dat je er echt een vakantiegevoel van krijgt.