Haard Leiden

Haard Leiden

Haard voor uw woning uitzoeken

Heeft u een nieuwe woning in het mooie Leiden en wilt u daar in de winter extra warm kunnen wonen? Dan is een haard echt iets voor u. Gelukkig zijn er meer dan genoeg soorten haarden op de markt. Met zoveel keuze is het soms alleen lastig om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Daarom zetten we voor u in dit blog enkele soorten haarden voor u op een rij. Lees snel verder en laat u inspireren!

Gashaarden en houthaarden

Gashaarden en houthaarden zijn twee bekende haardsoorten. Een gashaard biedt een boel comfort omdat u met slechts één druk op de knop uw woning verwarmd heeft. Daarnaast is deze haard ook stijlvol in uw interieur te verwerken. Gaat u liever voor de klassieke ouderwetse haard? Dan is de beroemde houthaard iets voor u! Ook hierbij kunt u gaan voor een gewone houthaard of een inbouw houthaard.

Elektrische haard

Wilt u een haard in uw woning, maar mag of kan dit niet? Wees niet bang, want zelfs dan zijn er mogelijkheden. Een elektrische haard kan namelijk in elke woning geplaatst worden. Voor een onrealistisch vuurbeeld hoeft u niet te vrezen want daar is tegenwoordig zeker geen sprake meer van. Elektrische haarden zijn niet meer van echt te onderscheiden en ze produceren een boel warmte.

Haarden voor elke situatie

Naast een gashaard, elektrische haard of een houthaard kunt u voor uw woning ook nog voor een tuinhaard gaan. Met een tuinhaard zorgt u ongetwijfeld voor een fijne sfeer in uw achtertuin. Met een dergelijke haard is het ook mogelijk om in de koude dagen van het jaar heerlijk warm in de tuin te genieten met familie en vrienden.

Meer informatie

Met deze informatie weet u welke soorten haarden er zijn. Zorg ervoor dat u, zodra u een haard voor uw woning gaat kopen, dit altijd bij een gerenommeerde expert doet. Meer informatie? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier.