Hoe hygiënischer het mobiel toilet, hoe prettiger de belevenis

Mobiele toiletten vereisen een extreem hoge mate van reiniging om te voldoen aan de hygiënenormen die vereist zijn voor hergebruik. MSR Verhuur is een expert indien u opzoek bent naar het huren van een mobiel toilet van de beste kwaliteit voor evenementen, bouwplaatsen en festivals. Hieronder zullen zij de beste tips delen voor het schoonhouden van deze toilletten.

Draagbare toiletten kunnen erg vies worden als ze niet regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden. Om een mobiel toilet correct schoon te maken, heeft u het volgende nodig:

  • Antibacteriële spray
  • Hete hoge druk
  • Afval zuigmachine
  • Chemische vervangingsvloeistof
  • Geurverwijderende vloeistof
  • Vervanging gebruiksartikelen

Antibacteriële spray

Antibacteriële spray voor intensief gebruik voorkomt dat bacteriën zich op de gebruikelijke manier vermenigvuldigen en verkort de levensduur van bacteriën. Zorg ervoor dat de oppervlakken van draagbare toiletten voldoen aan de hoogste schoonmaak normen die praktisch haalbaar zijn. Waar je goed op moet letten zijn moeilijk bereikbare plaatsen waar ziektekiemen zich proberen te verbergen en aandacht besteden aan het reinigen van deurgrepen, zittingen en wc-schakelaars.

Hete hoge druk

Met behulp van een hot wash onder hoge druk wordt vuil verwijderd dat van buitenaf in het draagbare toilet wordt gebracht, de temperatuur van de hete was doodt de levende bacteriën. De combinatie van beide zorgt voor een absoluut hygiënische reinigingsprocedure.

Afvalafzuigmachine

Om de inhoud van de unit te legen heeft u een hogedruk afzuiging nodig. Sommige units hebben een externe afvoeropening waarop de hogedruk afzuiging kan worden aangesloten, andere vereisen dat het afval van binnenuit de unit wordt geleegd via een afvalluikje. De machine werkt als een vacuüm met een enorme opslageenheid om grote hoeveelheden afval op te slaan.

Chemische vloeistof

Menselijk afval is gevaarlijk, het kan ziektekiemen bevatten die kunnen leiden tot virussen en ziekten. Het is van vitaal belang dat chemicaliën na elke reiniging opnieuw aan het systeem worden toegevoegd om schadelijke ziektekiemen te doden en verspreiding te voorkomen.

Sommige toiletchemicaliën die zijn ontworpen om afvalstoffen af ​​te breken, bevatten formaldehyde, dat giftig is. Andere toiletchemicaliën zijn gemaakt zonder formaldehyde en zijn dus niet giftig en milieuvriendelijk.

Geurverwijderende vloeistof

Geuren beïnvloeden onze perceptie, of deze nu positief of negatief is, het is belangrijk natuurlijk belangrijk dat de toilet-ervaring goed is. Gebruik een reeks geurverwijderende vloeistoffen om uw ervaring met onze mobiele toiletten te verbeteren.

Vervangende gebruiksartikelen

Verbruiksartikelen moeten net zo vaak worden vervangen als het toiletpapier, in geval van een ongekende toename van het gebruik. Handzepen en verbruiksartikelen voor het drogen zijn van vitaal belang om te voldoen aan gezondheids- en veiligheidsnormen.