Keuzes in machinetransporter

machinetransporter

Open road trailer. Shop selling car trailers.

Zit jij nou in de knoei met de transport van jou machines? Weet je niet hoe je dit gaat oplossen? Huur of koop dan een machinetransporter, dit zodat jij jouw machines snel kan vervoeren. Belangrijk is dat je alles veilig van A naar B transporteert. Zonder een veilige situatie breng je jezelf of een andere in gevaar. Kijk eerst goed naar welke machines jij wilt gaan vervoeren, let op het gewicht van de machine. Als de machine te zwaar is voor de vervoerder, gaat het mis natuurlijk. Ga voor de juiste soort, die past bij jouw machine.

Soorten transporters

machinetransporter

De eerste soort is een enkelas transporter. Dit is de kleinste soort en wordt dus gebruikt voor kleinere machines. Bij dit vervoersmiddel heb je een kleine constructie zonder grote platen o de machines tegen te houden. Ook zijn hier maar twee wielen bij aanwezig.

Dan heb je de tandemas transporter, deze is een slag groter en ook hoger. Hij kan dus gebruikt worden voor zwaardere en grotere machines. Bij deze transporter heb je een grote plaat voor het tegenhouden van schuivende machines, ook is de bak waar de machines in staan groter en hoger. Hier zijn vier wielen aanwezig voor meer stevigheid.

Daarna heb je de tridemas vervoerder. Dit is de grootste soort machinetransporter, bedoeld voor grote en zware machines. De constructie is groter, hoger en steviger. Ook bij deze zijn weer meer wielen geplaatst voor extra veiligheid en stevigheid. Bij deze vervoerder zijn er zes wielen geplaatst.