KeyExpert, de slotenmaker nabij Schiedam

Wat ben ik blij met de 24/7 uur garantie van de slotenmaker Schiedam. Was dit niet mogelijk dan had ik beslist een nacht op straat moeten zitten. Vorige week was ik gezellig met wat vrienden gaan stappen. Voor die tijd kwam iedereen bij mij thuis om eerst daar een glaasje te drinken en te verzamelen. Vol enthousiasme gingen wij op pas. Achteraf te enthousiast omdat ik de deur had dicht getrokken en de huissleutels nog op tafel lagen. Gelukkig kwam ik daar pas achter nadat wij weer naar mijn huis gingen, na een geslaagd avondje stappen.  

Dom, dom, dom

Ja het was een zeer domme actie van mij om mijn huissleutels op de tafel binnen te laten liggen. Het was ook veel te laat om mijn ouders hiervoor wakker te bellen, zij zouden zich kapot schrikken. Gelukkig was een van mijn vrienden een tijd geleden ook zo stom geweest, maar had wel het nummer van de slotenmaker nabij Schiedam in zijn mobiel opgeslagen.

Binnen een half uur kwam een medewerker van de KeyExpert al voorrijden en kon ik weer mijn eigen huis in. Ik ben dan ook zeer tevreden over de snelle service van dit bedrijf, die ook in nood snel ter plaatse is.