Mogelijkheden met werken op hoogte

XXL vd Steen

Bij het doen van een klein klusje of een grote klus op een bepaalde hoogte kun je gebruik maken van een steiger. Dit kan zijn het snoeien van de heg in de tuin, of de complete achtergevel opnieuw voegen van je woning. Voor alle werkzaamheden heeft vdsteenxxl de gepaste steiger. Voor een zeer aantrekkelijke prijs word je een veilige steiger geleverd, want alle steigers zijn gekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen en normen die er aan een steiger worden gesteld.

Rolsteiger

Waarom gebruik maken van een steiger?

Wanneer je gebruik maakt van een steiger heeft dit een aantal voordelen, je staat stabieler dan op een ladder en hebt een groter oppervlak wat je kunt bewerken. Door het aan elkaar koppelen van een aantal delen heb je een zeer groot oppervlak waar je op kunt lopen, maar ook het bewerken ervan wordt een stuk eenvoudiger. Zijn er bepaalde materialen of gereedschappen die je nodig hebt dan kan je die op de steiger neerleggen. Het is dan wel aan te raden om te werken met een dubbel plateau om voldoende ruimte over te houden om veilig te werken.

Solide rolsteiger

Zorg voor voldoende verankering en stabiliteit

Ga je werken op een steiger dan wil je de zekerheid hebben dat je veilig bent en deze niet omvalt. Ga je werkzaamheden uitvoeren op een bepaalde hoogte dan moet de steiger verankeren aan bijvoorbeeld de gevel. Ook het gebruik van schoren aan binnen en buitenkant helpt mee dat de steiger niet omvalt bij slecht weer. In de winkel en webshop bij vdsteenxxl kun je ook verschillende materialen kopen voor de veiligheid.