Parasol horeca voor op het terras

We mogen van geluk spreken dat we een prachtige bar hebben met een terras waar we het hele jaar door zon hebben. Dit terras is dan ook een van de redenen dat veel mensen een drankje komen doen. Nu het wat kouder wordt is het hartstikke fijn als je gewoon droog op het terras kan zitten met de terras verwarmer aan.

Een parasol

We hadden al wat windschermen besteld bij Xterior maar we kwamen erachter dat waneer je een parasol op het terras zet dat het dan een stuk aangenamer is om buiten te zitten. Binnen is er ook geen rookruimte en daarom zitten de rokers vaak buiten. Als het gaat regenen merken we toch wel dat er vraag is naar een parasol horeca.

Op de website van Xterior hadden ze gelukkig ook de categorie ‘parasol horeca’. Er is meer dan genoeg keuze om hier een parasol horeca te bestellen. Het mooiste is ook nog dat er maatwerk kon worden geleverd maar dat is niet waar wij naar opzoek waren.

Na wat gebeld te hebben met Xterior wist de persoon nog over de windschermen die wij besteld hadden en via de telefoon hebben we een afspraak gemaakt voor volgende week om te kijken wat het handigste is voor ons terras!

horecaparasols